zoek home bestel contact english
 
Rubinstein is opgericht in 1985 en bestaat uit drie onderdelen: Uitgeverij Rubinstein, Rubinstein Media en Rubinstein Royalty Management.

De uitgeverij heeft een lange en en rijke ervaring met het uitgeven van boeken, audio- en audiovisuele producten. Wij richten ons als erkend uitgever, met onze titels op diverse kanalen. Van boekhandel, entertainment en speelgoedwinkels tot warenhuizen, supermarkten en benzinestations.
 
In onze eigen studio wordt een groot aantal cd produkties, luisterboeken en muziekproducties opgenomen en gemasterd. Auteurs, acteurs en musici vinden hier een aangename omgeving om zich geconcentreerd te wijden aan hun taak.

Naast de studio ligt een klein theater, het Bonbontheater. Hier nodigen wij met regelmaat pers en andere relaties uit voor live-opnames van cd's, luisterboeken of presentaties van nieuwe titels.
 
Voor de entertainment en B2B-opdrachtgevers maken wij met succes exclusieve, ‘tailormade’ cd’s, dvd’s en boeken.
 
Als licentieagent vertegenwoordigt Rubinstein Royalty Management merken, characters en illustratoren als het gaat om merchandise en adviseert bij de ontwikkeling van animaties, speelfilms, theater- en andere dramabewerkingen.