zoek home bestel contact english
De Verleiders
Auteurs: Vasco van der Boon, Gerben van der Marel, George van Houts

Vijf charmante acteurs spelen de sterren van de hemel als de mannen om wie het draaide in het proces van de grootste fraudezaak die Nederland ooit heeft gekend. Duivels-charmante zakenmannen uit de vastgoedwereld die dikke deals sluiten, in de boeien worden geslagen, in een hel van rechtbankprocedures terechtkomen en worden veroordeeld.

Met unieke achtergronden en inside information, in het begeleidende boekje, van de hand van George van Houts, schrijver en een van de acteurs van De Verleiders, de casanova’s van de vastgoedfraude. Verhalen over bijvoorbeeld de oorsprong van het toneelstuk, de vastgoedfraude zelf, de totstandkoming van het script en de personages, verleiding en hebzucht en onze fascinatie hiervoor. Bijzonder is dat George van Houts het proces van zeer dichtbij heeft gevolgd; hij bracht plusminus veertig dagen in de rechtszaal door en ontmoette verdachten, advocaten en officieren van Justitie.In samenwerking met Bos Theaterproducties.
Naar: het boek van Vasco van der Boon en Gerben van der Marel: De vastgoedfraude, Miljoenenzwendel aan de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

Regie: Aat CeelenBewerking: George van HoutsCast: Pierre Bokma, Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts en Tom de Ket
Verschijningsdatum: september 2013
ISBN/EAN: 9789047614470
Prijs: € 19.95
Media: DVD + boek