zoek home bestel contact english

Uitgeverij Rubinstein
Prinseneiland 43
1013 LL  Amsterdam

T 00 31 20 4200 772

info@rubinstein.nl

Pers & Publiciteit
pers@rubinstein.nl

Verkoop
verkoop@rubinstein.nl

Verkoop België
Uitgeverij Pelckmans
Joeri Dewallef
Bikschotelaan 230 bus 9
2140 Borgerhout - Antwerpen

M 0032 499 75 03 09
T 0032 3 502 19 17
joeri.dewallef@pelckmans.be
                 
      

 

View Larger Map
Aanmelden van stemmen

- voor Nederlandse boeken gebruiken wij zoveel mogelijk de auteur zelf
- voor vertaalde boeken kiezen wij bekende Nederlanders of mensen die via radio of andere media al gekend zijn als goede verteller
- en als laatste pas - en dat komt bijna nooit voor - benaderen wij 'stemmen uit ons archief', particulieren die zich aanmeldden als voorlezer

Maar denkt u dat u als verteller iets bij te dragen hebt, stuur ons dan een cd met een voorgelezen stukje of mail een MP3tje met uw gegevens. Het kan even duren maar we laten altijd iets van ons horen! Dit kan per e-mail worden gestuurd naar:
info@rubinstein.nl

Aanmelden van manuscripten
Wanneer u een manuscript heeft geschreven dat u graag wilt laten uitgeven en u bent van mening dat het in ons fonds past, kunt u het ons ter beoordeling toesturen: Uitgeverij Rubinstein t.a.v. de redactie, Prinseneiland 43, 1013 LL Amsterdam. U kunt een voorstel, een deel van een manuscript (circa 50 pagina's) of een synopsis sturen, graag enkelzijdig geprint op A4. Voeg tevens een korte biografie van uzelf toe. Wij nemen alleen Nederlandstalige manuscripten in behandeling. Manuscripten per email, handgeschreven werk of werk op diskettes / cd-roms kunnen wij niet accepteren. Zet duidelijk uw naam en adres op enveloppe, brief én manuscript.
Vanwege het grote aantal manuscripten dat wij wekelijks ontvangen, kan het enkele maanden duren voordat u uitsluitsel van ons kunt verwachten. Helaas kan er niet over de reden van afwijzing worden gecorrespondeerd. Wilt u uw manuscript retour ontvangen, voeg dan een gefrankeerde enveloppe toe.

Wij raden u aan om nooit een origineel te versturen. Uitgeverij Rubinstein kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het zoekraken van uw manuscript.

 

 

 

Disclaimer
Hoewel wij de informatie op onze websites continu zo nauwkeurig en actueel mogelijk weergeven, zijn wijzigingen en/of onjuistheden in titels, uitvoeringen, afbeeldingen, prijzen of andere informatie op onze websites te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud kan derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.