zoek home bestel contact english
 

2017
 
Boekpresentatie Tom Poes en het cadeautje voor heer Ollie 

Op vrijdag 8 december vanaf 16:00 uur presenteren we het nieuwe Gouden Boekje Tom Poes en het cadeautje voor heer Ollie feestelijk in het Bonbon Theater in Amsterdam. 

Tom Poes en het cadeautje voor heer Ollie is het eerste Gouden Boekje waarin Tom Poes en heer Bommel hun opwachting maken. De tekst is geschreven door gelauwerd kinderboekenauteur Sjoerd Kuyper en de illustraties zijn gemaakt door de getalenteerde Henrieke Goorhuis.

Datum: vrijdag 8 december 2017
Programma: 16:00 uur  inloop, 16:15 uur  boekpresentatie

                17:00 uur  borrel
L
ocatie: Bonbon Theater, Prinseneiland 43, Amsterdam

 
 
 

  

2017
Geopend: Het Muizenhuis winkel & werkplaats 

Er is er een Muizenhuis winkel geopend in hartje Amsterdam, in de Jordaan.

Wat kun je hier doen?

Je vergapen aan de verschillende Muizenhuis decors die voor de boeken zijn gemaakt, rondsnuffelen in het winkeltje met Muizenhuisspulletjes, 
vragen stellen aan de makers, deelnemen aan workshops en nog veel meer!

Eerste Tuindwarsstraat 1 hs
woensdag t/m zondag van 11:00 t/m 18:00 uur
 
 
 
 

2017
 
Wist je dat je het Muizenhuis gewoon kan bezoeken? 

Het Muizenhuis staat op de jeugdetage in de Centrale OBA. Het is bijna twee meter breed en drie meter hoog, en telt meer dan honderd kamers. In die kamers zijn heel veel muisjes hard aan het werk. De bakker bakt taartjes, de schilder maakt een portret en de werklui sjouwen zware zakken. Je kunt elke dag de muizen komen bewonderen, van 10.00 tot 22.00 uur, in de Centrale OBA.

Voor schoolklassen uit de onderbouw van het basisonderwijs hebben wij een speciaal Muizenhuis-programma. Kom met de klas naar Het Muizenhuis, word meegenomen in het verhaal en knutsel na afloop zelf een eigen Muizenhuis-kamertje. Bekijk alle informatie, ook over aanmelden, 
hier. Toegang gratis

Centrale Bibliotheek, Oosterdokskade 143 Amsterdam 

ma t/m zo 10:00-22:00 ww.oba.nl